Hoe werkt deze tool?

Hoe gebruikt u de Wwft monitor?

De Wwft vraagt om awareness. Dus geen eenmalige training waarbij de kennis langzaam weer wegzakt, maar een proces waarbij laagdrempelig continu aandacht is voor de Wwft.

Onze tool faciliteert dit proces optimaal. De Wwft monitor is er op gericht de transfer van leren zo groot mogelijk te maken. Onze tool ondersteunt u tijdens uw werk optimaal om blijvend te kunnen voldoen aan de eisen die de Wwft stelt en bevat een heldere opbouw:

  Casuïstiek 

Om uw Wwft kennis op peil te houden en te linken aan uw dagelijkse praktijk vormt casuïstiek, in de vorm van dossiers, de kern van deze tool. In deze dossiers wordt u bevraagd over uw toepassingskennis van de Wwft. Herkenbare casuïstiek zorgt ervoor dat uw leerrendement wordt vergroot.

 Toetsen 

Om te kunnen voldoen aan uw tweejaarlijkse aantoonbaarheidsplicht bevat de tool ook een aantal toetsen. U kiest zelf wanneer u toe bent aan deze toets. U heeft maximaal drie pogingen om een voldoende resultaat te behalen. 

 Performance support 

Informatie beklijft pas wanneer u regelmatig aandacht voor iets hebt. Tijdens de uitvoering van uw werk is de performance support module een persoonlijke assistent. Deze module biedt snelle en gerichte toegang tot alle belangrijke informatie rondom het werken aan Wwft gerelateerde vraagstukken. Zo houdt u uw kennisniveau op peil en krijgt u de juiste informatie wanneer u daar behoefte aan hebt. Just in time en just enough.

 Altijd actueel 

Dankzij het jaarabonnement is de informatie in deze tool altijd actueel. De inhoud van deze tool krijgt namelijk elk kwartaal een update. U wordt voorzien van het belangrijkste nieuws omtrent de Wwft en periodiek worden nieuwe dossiers toegevoegd

 Een account aanmaken 

Om de tool te kunnen gebruiken heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Dit kan op twee manieren:

  1. Via een licentie van uw organisatie: De gebruikersnaam en wachtwoord worden door uw organisatie aan u verstrekt. U kunt vervolgens hier inloggen.
  2. U meldt uzelf aan door een van de pakketten te kiezen: Klik hiervoor op pakketten, start direct, vul uw gegevens in, kies uw betaalwijze en u kunt aan de slag!

 

PE certificering en Punten 

De Wwft monitor is PE-gecertificeerd. Uw PE-punten behaalt u door een van de toetsen met een score van minimaal 70% af te ronden. Met het succesvol afronden van de toets behaalt u 1,5 tot 2 PE-punten afhankelijk van uw beroepsvereniging. Een certificaat met uw gegevens geeft u de garantie dat het resultaat ook daadwerkelijk telt!

 De tool gebruiken 

Bekijk de videotutorial  van de Wwft monitor.